Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε νέο επιτραπέζιο Betrayal at House on the Hill με τον Scooby-Doo

*
Η Avalon Holl ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μια νέα έκδοση του επιτραπέζιου παιχνιδιού Betrayal at House on the Hill. Πρόκειται για mash-up με τον κόσμο του διάσημου Scooby-Doo, κάτι που σημαίνει πως ολόκληρη η πενταμελής ομάδα του γνωστού franchise θα είναι παρούσα.

Όσοι αγοράσουν το παιχνίδι θα έχουν μια διαφορετική εμπειρία κάθε φορά που θα το παίζουν καθώς η έπαυλη στην οποία μπαίνει η παρέα του Scooby-doo θα διαμορφώνεται με βάση τα τρία decks καρτών που αντιπροσωπεύουν πλακάκια δωματίων. Στη συνέχεια οι παίκτες θα βρίσκουν νέα αντικείμενα και θα αποκτούν διάφορες ικανότητες, ενώ ύστερα από κάποιο σημείο θα ξεκινήσουν τα παραφυσικά γεγονότα στην έπαυλη.


Σε αυτό το σημείο κάποιος από τους παίκτες θα πρέπει να προδώσει όλους τους υπόλοιπους και να γίνει το τέρας του παιχνιδιού. Το Scooby-Doo: Betrayal at Mystery Mansion θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου και η Avalon Hill δέχεται ήδη προ-παραγγελίες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του επιτραπέζιου. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*